'Volle agenda'

Zo gaat het nu met Lieke van Lexmond

4 september 2023 10:38 | sterren | Door Esther Hut

© ANP Kippa

De tijd waar we Lieke van Lexmond nog dagelijks in Goede Tijden Slechte Tijden zagen of wekelijks een amusementsprogramma zagen presenteren liggen ver achter ons. Heeft ze het leven voor de camera's nu helemaal gedag gezegd?

Aan Shownieuws vertelt de presentatrice zelf waar ze allemaal druk mee is.

The Voice Senior

De laatste keer dat we Lieke op tv zagen was in 2021 tijdens het laatste seizoen van The Voice Senior. Daarna was het erg stil rondom de presentatrice. Niets bijzonders aan de hand vertelt ze.

“Het gaat heel goed met me. Ik ben erg aan het genieten van mijn gezin. Ben leuke dingen aan het doen en veel hobby’s aan het uitvoeren zoals pottenbakken. Verder ben ik kleine dingen aan het onderzoeken en aan het studeren.”

Moonsisters

Vervelen hoeft Lieke zich in ieder geval niet, want ze laat ook weten dat ze onlangs een nieuw huis heeft gekocht en veel heeft gereisd met haar kids en man. Daarnaast liet ze vorige maand nog weten dat ze is gestopt met Moonsisters, het bedrijf dat zij samen met haar zus Jetteke runde.

Of we Lieke binnenkort nog op tv gaan zien, blijft nog even de vraag. “Over mij hoef je je geen zorgen te maken, mijn agenda zit lekker vol.”

Meer over