Doordeweekse invaller

Zo vangt RTL het zwangerschapsverlof van Eva Jinek op

31 maart 2023 23:42 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Eva Jinek keert begin mei terug op de late avond van RTL 4, maar dit najaar moet ze vanwege haar tweede zwangerschap verstek laten gaan. Nu is duidelijk hoe RTL haar verlof gaat opvangen.

RTL Nederland heeft officieel nog niets bevestigd, maar Humberto Tan gaf uitgerekend op SBS 6 al prijs wat de plannen zijn. 

Humberto

Humberto was te gast bij HLF8 nadat Johnny de Mol afgelopen zondag in zijn RTL talkshow aanschoof. De Mol wilde het toch even hebben over het feit dat na volgende week de zaterdagavond editie van de late night shows stopt ondanks prima kijkcijfers.

Jinek

Humberto gaf aan de beslissing niet direct jammer te vinden omdat hij binnenkort genoeg te doen krijgt: “Kijk, Eva is nu natuurlijk zwanger. Die is er in september niet. In die periode ga ik ’t ook weer dagelijks doen. In de zomer deed ik ’t sowieso al dagelijks, plus de zondag. Dus deze (talkshow)tafel ga ik nog niet missen."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door HLF8 (@hlf8live)

Renze

Eerder maakte RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst al bekend dat ook Renze Klamer 'een stukje' van de zomer voor zijn rekening zou nemen.

Martijn Krabbé

Daarnaast werd deze week duidelijk dat RTL 4 in augustus met een nieuwe, komische talkshow uit de koker van Martijn Krabbé komt. Eva, Beau, Renze, Humberto en hun redactie kunnen dan net als vorig jaar een paar weken rust pakken.

Meer over