Zoey Ivory had finaleplaats Dance Dance Dance niet verwacht

6 Oktober 2017 14:30 | sterren | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

Zoey Ivory had ondanks haar professionale dansopleiding nooit verwacht dat ze kans maakte de finale van Dance dance dance te halen.

De voormalige miss Nederland vertelt in een interview met De Telegraaf dat ze door het programma haar liefde voor dansen weer heeft teruggevonden, maar dat het voor haar wel een eye opener was.

Buikpijn

Ivory volgde namelijk een artiestenopleiding waar ze naar eigen zeggen te horen kreeg dat ze slecht was in dans: "Ik kreeg lage cijfers, het zou kunnen dat de juf een hekel aan mij had. Nadat ik mijn havodiploma had gehaald, dacht ik: ik ga nooit van mijn leven meer dansen. Bij Dance dance dance ben ik eerst met buikpijn naar de lessen gegaan. Het was een grote stap, Ik had niet verwacht dat we de finale zouden halen. Mijn zelfbeeld is ernstig vervormd."

Blij met vakjury

Toch staat Ivory zaterdag in de finale. Samen met haar jeugdvriend en professioneel danser Marnix Lenselink, neemt ze het op tegen GTST-vriendinnen Stijn en Toprak. Zoe is blij dat de winnaar niet door de kijkers thuis wordt bepaald: "Ik ben niet zo bekend als Maan bijvoorbeeld. Dan hadden wij met stemmen sowieso geen kans gemaakt. We keken er zeker van op dat zij er tijdens de halve finale uitging."

Meer over