Zoon Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé maakt acteerdebuut

4 juli 2013 15:26 | sterren | Door Televizier

Sem, het 10-jarige zoontje van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, zal dit jaar zijn acteerdebuut gaan maken. Hij heeft een rol te pakken in een nieuwe sinterklaasfilm.

Sem zal vanaf oktober te zien zijn in de film De Club van Sinterklaas & De Pietenschool. De blonde jongen is helemaal in zijn nopjes met deze eerste acteerklus: "Ik heb altijd al willen acteren. Toen ik hoorde dat de keuze op mij was gevallen, was ik super blij!"

Pietenschool in Spanje

Sem zal in de film de rol van Lucas gaan vertolken. Hij vindt een gouden pepernoot waarna hij een bezoek mag brengen aan de pietenschool in Spanje. Hiermee lijkt de film enigszins inspiratie op te hebben gedaan bij het verhaal Charlie and the Chocolate Factory van Roald Dahl.

De Club van Sinterklaas

De Club van Sinterklaas is een Nederlandse jeugdserie die sinds 1999 jaarlijks te zien is op RTL 4. Vorig jaar kwam de eerste film over de Zwarte Pieten club in de bioscopen: De Club van Sinterklaas en het Geheim van de Speelgoeddokter. Deze trok destijds 100.000 bezoekers naar de bioscoop.

Wat moeder Wendy van Dijk en vader Xander de Buisonjé van de acteerklus vinden is nog niet bekend.

Meer over