Super leuk

Zoons Frans Bauer vertellen wat het succes van De Bauers hen heeft opgeleverd

3 juni 2024 10:46 | sterren | Door Esther Hut

© RTL

Vorige week was alweer de laatste aflevering van De Bauers te zien. En met miljoenen kijkers voor de buis zou je haast zeggen dat het succes de familie naar het hoofd stijgt, maar niets is minder waar. Zoons Frans Junior, Jan en Christiaan vertellen hoe ze alles ervaren hebben.

Gelukkig is het alleen maar positief.

De Bauers - 20 jaar later

Acht weken lang hebben kijkers kunnen genieten van de terugkeer van De Bauers. Twintig jaar geleden was het eerste seizoen te zien, maar toen waren de zoons van Frans Bauer natuurlijk nog peuters. Twee waren zelfs nog niet eens geboren. Niet alleen Frans, maar ook zijn zoons zijn erg geliefd bij kijkers.  

Frans Junior heeft alles erg positief ervaren. “Ik kijk heel goed terug op het seizoen. De opnames waren super leuk en hoe het publiek het oppakt is natuurlijk geweldig," zegt Frans Junior bij RTL Boulevard. Voor Jan was het hoogtepunt in de laatste aflevering te zien. “Toen papa in zijn narrenpakje ging en hij (Frans jr. red) in zijn koningsoutfit erboven stond als een soort baasje. Dat was wel een mooi hoogtepunt, vond ik." Frans Junior laat weten dat hij het ook “heerlijk” moment vond.

Sterallures

Al het succes dat de jongens nu beleven stijgt ze gelukkig niet naar het hoofd. "Dat doet me gelukkig niet zoveel. Nee, gewoon lekker jezelf blijven, dat is het belangrijkste,” zegt Jan. Dat geldt ook voor oudste zoon Christiaan. "Ik heb niet ineens een soort sterallures ontwikkeld of zo." 

Samenwerkingen

Frans Junior plukt nu wel de vruchten van het succes van de serie, want hij heeft op Instagram niet alleen veel volgers bij, maar ook kledingmerken staan in de rij om met hem samen te werken. Christiaan hoopt zijn vader juist achterna te gaan en kan niet wachten zijn muziek uit te brengen. "Ik heb nu veel liedjes gemaakt. Nu wil ik ook wat laten horen. Het is heel anders dan wat papa maakt. We zijn nu bezig met het afronden van het liedje. En hij komt midden juni uit."

Het complete seizoen van De Bauers – 20 jaar later is nog terug te kijken op NPO Start.

Meer over