Zoontje Dan Karaty heeft auto-immuunziekte

22 april 2015 18:19 | sterren | Door Televizier

© William Rutten - RTL

Daniel, het zoontje van Dan Karaty en zijn vrouw Natasha, heeft een auto-immuunziekte. Om die reden stelde het paar hun verhuizing naar Nederland uit.

Het zoontje van Dan Karaty heeft een zware tijd achter de rug. "Daniel heeft een auto-immuunziekte," vertelt het SYTYCD-jurylid aan De Telegraaf. "We hopen dat hij eroverheen groeit, maar in de tussentijd blijven ze hem behandelen." Gelukkig is Daniel er nu weer bovenop, maar hij blijft kwetsbaar.

Vechter

Natasha, de vrouw van Dan, vertelt: "We zijn erg geschrokken toen we erachter kwamen. Hij is een vechter en een blije baby. Hopelijk is het een goed teken dat het nu beter gaat." Daniel is nu bijna anderhalf jaar oud: hij werd geboren in december 2013.

Plannen gewijzigd

Omdat Daniel nu niet mag reizen en behandeld wordt door Amerikaanse artsen, gooiden Dan en Natasha hun verhuisplannen om. "We waren van plan om naar Amsterdam te komen," zegt de choreograaf. "We waren al naar huizen aan het kijken en ik was al Nederlands al het leren, maar we moesten alle plannen in de wacht zetten."

Lees ook:
Dan Karaty neemt plaats in de jury van Dance Dance Dance.

Meer over