Zorgen om Two and a Half Men-acteur Angus T. Jones

12 augustus 2013 13:03 | sterren | Door Televizier

Het gaat slecht met Angus T. Jones na zijn ontslag bij de serie Two and a Half Man. Zijn vrienden maken zich grote zorgen om hem.

Eerder deze zomer werd bekend dat Angus T. Jones, die Jake Harper speelde, was ontslagen bij de serie Two and a Half Men. In eerste instantie wilde hij graag dubstep-muziek gaan maken. Zijn nieuwe carrière komt alleen niet helemaal van de grond en de acteur lijkt op instorten te staan.

Jones' vrienden zijn bezorgd

Angus T. Jones' vrienden vertellen aan de New York Daily News dat ze zich grote zorgen om hem maken. Met name nadat hij met baard en ongewassen haar werd gefotografeerd. Ook is hij veel afgevallen. Zijn vrienden vertellen: "Hij is in ontkenning over het hele gebeuren. En hij wil er gewoon niet meer als Jake uitzien. Het lijkt alsof hij aan het instorten is."

Two and a Half Men

De zender CBS heeft aangegeven dat ze Jake af en toe nog wel een gastrolletje willen geven in Two and a Half Men. Hij zal dus af en toe terugkeren als Jake, maar niet in elke aflevering. Ondertussen schijnt Angus van plan te zien om volgende maand aan een studie te beginnen.

Meer over