'Moet je niet naar bed?'

Zorgen om zieke Bridget Maasland bij RTL Boulevard

17 december 2022 19:07 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Kijkers van RTL Boulevard reageerden verrast en bezorgd toen Bridget Maasland behoorlijk verkouden in beeld verscheen tijdens de zaterdageditie van de entertainmentrubriek. Had ze niet beter thuis kunnen blijven?

Bridget Maasland is verkouden. Op zich niet verrassend in deze tijd van het jaar, maar wat menig kijker wel opvalt is dat de presentatrice 'gewoon' te zien is bij RTL Boulevard

Corona

In coronatijd gold uit voorzorg thuisisolatie als advies bij verkoudheidsklachten, zelfs na een negatieve zelftest. Die maatregelen zijn inmiddels versoepeld en ondanks het feit dat COVID-19 nog niet weg is, lijkt ook op televisie het oude normaal weer grotendeels terug. Voor de pandemie was het immers niet ongewoon dat tv-makers met een schorre stem of volle neus in beeld verschenen. 

Bezorgd

Maasland slaat zich professioneel als ze is door de uitzending heen. Met vanzelfsprekend gemak belicht ze items als de kankerdiagnose van Donny Roelvink en het onderzoek naar misstanden binnen NOS Sport. Toch uiten twitterende Boulevard-kijkers hun bezorgdheid over de gezondheid van de 48-jarige presentatrice.

En er zijn kijkers die het positieve zien.

Meer over