Zwangere boerin Femke: "Bij kindje vier groeit m'n buik vier keer zo snel"

Alles gaat voorspoedig met boer Gijsbert en zijn vriendin Femke, die hun vierde kindje verwachten: "Het is echt een superzwangerschap!"

Boer Gijsbert en zijn vriendin Femke, die meededen aan Boer Zoekt Vrouw 2010, krijgen een vierde kindje en dat is al duidelijk te zien aan de buik van Femke. "Bij nummer vier gaat het ook vier keer zo snel, die buik," lacht de boerin. "Ik voel me prima. Het is echt een superzwangerschap tot nu toe," vertelt ze aan RTL Boulevard.

Heksenketel

Gijsbert en Femke kregen eerder al dochter Marije (3) en zoon Siem (0), en uit een eerdere relatie heeft Femke nog een zoontje, Romke (8). Binnenkort lopen er dus vier kleintjes rond op de boerderij. "Het is nu al wel eens een grote heksenketel," geeft Gijsbert toe. "En dan heb je wel eens een momenten waarop je denkt: o god, straks nog zo eentje erbij."

Niet gepland

Toch is Femke er wel gerust op dat het goed komt: "Gijs heeft een zusje, die heeft er vijf. Zij zegt: na de derde merk je het verschil niet meer." Eerder vertelde ze in het AD over de snelle gezinsuitbreiding: "Het is zoals het is. We hebben dit niet bewust gepland, maar het wordt ons gegund en gegeven. Daar zijn we dankbaar voor."

Lees ook:
Boer Zoekt Vrouw-stel Gijsbert en Femke verwacht vierde kindje

Reageren