Zwangere Yolanthe: 'Het is alsof ik een bal heb ingeslikt'

2 Juni 2015 14:35 | sterren | Door Televizier

© William Rutten

In haar nieuwe column voor Grazia doet Yolanthe Sneijder-Cabau een boekje open over haar zwangerschap. Voor de liefhebbers: ook Yolanthes billen en borsten groeien mee.

Yolanthe vertelt in de column dat ze gedegen onderzoek heeft gedaan naar zwangere vrouwenbuiken: „Bij elke vrouw is het anders, ik ben inmiddels op de helft, dus het mag ook wel. Al googelend zie ik grotere buiken, kleinere buiken en ook dezelfde buiken.”

Voetbalvrouw Yolanthe denkt dat een bolle buik voor haar wel iets anders kan liggen dan voor andere zwangere vrouwen omdat zij altijd een platte buik had. Maar dat is tijdelijk verleden tijd. „Inmiddels is het alsof ik een voetbal heb ingeslikt”.

Sporten

Zoals dat gaat bij een zwangerschap groeit niet alleen de buik, maar worden ook billen, borsten en benen groter. Maar Yolanthe Sneijder-Cabau worden maatregelen genomen om dat binnen de perken te houden. „Ik let op wat ik eet, ik kan niet meer sporten zoals ik gewend was en als ik hooggehakt op de set loop, probeer ik tussendoor af en toe te zitten.”

Gelukkis gaat de actrice/presentatrice al met al heel blij door het leven. „Ik mag heel dankbaar zijn, want ik heb het geluk dat ik geen last heb gehad van misselijkheid en kwaaltjes. Ik voel me relaxed en ben dolgelukkig!”

Lees ook:
Recentelijk liet Yolanthe haar zwangere buik voor het eerst zien

Meer over