Zwangere Yolanthe voor het eerst te zien op social media

Yolanthe houdt sinds februari een social media-stile, maar haar zus Xelly kan het niet laten om een foto van de zwangere Yo op Instagram te plaatsen.

Yolanthe Sneijder-Cabau en haar zus Xelly Cabau van Kasbergen zitten op de foto gezellig met elkaar aan tafel. "Sister love!" schrijft Xelly bij het kiekje. "Looking and reading each other's work." Xelly lijkt Yolanthes column uit Grazia te lezen en Yolanthe bekijkt foto's waarvoor Xelly de styling heeft verzorgd. En dat alles onder het genot van een doosje macarons.

Social media

Yolanthe is inmiddels vier maanden zwanger. Deze foto is opmerkelijk, omdat Yo al sinds eind februari een social media-stilte houdt. "Ze was de eindeloze geruchtenstroom even zat," vertelde haar manager Xenia Kasper in het AD, "omdat Turkse en Nederlandse media een kennelijk onbedwingbare neiging hebben de kleinste mededelingen over haar privéleven op te blazen tot ongekende proporties."

Zwanger

Aanvankelijk ontkende Yo alle zwangerschapsgeruchten, maar eind maart bleek dat ze loog: Wesley Sneijder maakte hun babynieuws bekend door tijdens een wedstrijd van het Nederlands Elftal de voetbal onder zijn shirt te stoppen en een duim in zijn mond te doen. Yolanthe wist van tevoren niet dat Wes dit zou onthullen.

Lees ook:
Yolanthe: "Ik ken Yolanthe echt"

Reageren