Gouden Televizier-Ring

Je kunt nu stemmen op jouw favoriete online videoserie!

30 maart 2021 10:00 | televizier-ring-nieuws | Door Irma Tomas

Woehoeoeoe! Je mag weer stemmen voor de Televizier-Ster Online-videoserie. De jongste prijs van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing!

De Televizier-Ster Online-videoserie wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Vorig jaar ging Tim Hofman ermee vandoor met zijn serie #BOOS, het jaar ervoor was Shitty diary van Nienke Plas het populairst. En wie dit jaar wint, dat bepaal jij natuurlijk.

Stem nu, klik hier!


De jury heeft een longlist gemaakt met een uitgebreide selectie waarop gestemd kan worden. Op die lijst staan verschillende vlogs, maar ook online-videoseries over bijvoorbeeld goede recepten, bizarre challenges, grappige sketches en onderwerpen waar je iets van opsteekt. Series die er niet opstaan maar waarop kijkers wel willen stemmen, kunnen worden toegevoegd via het open invoerveld. Uiteraard moeten alle series voldoen aan het reglement voor deze prijs. 

De keuze is reuze

Om er maar even een cliché in te gooien: de keuze is reuze. Aan jou de opdracht om samen met de rest van Nederland je favoriet te kiezen! De twintig series waarop het meest gestemd is, gaan door naar de grote nominatieronde in augustus. De jury voegt daar nog vijf wildcards aan toe voor series die echt de moeite waard zijn, maar die net niet genoeg stemmen kregen of die misschien wat minder bekend zijn bij het grote publiek.

De vijfentwintig series strijden tijdens de nominatieronde om de Televizier-Ster Online-videoserie. De serie die in die ronde de meeste stemmen krijgt, wint de award tijdens de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring.

Cadeautje voor jezelf

En als je stemt, help je niet alleen je favoriet, maar ook een beetje jezelf. Om jou te belonen voor de moeite en tijd die je steekt in het zorgvuldig uitbrengen van je stem, geven we fantastische prijzen weg als je meedoet aan de winactie! Je maakt deze stemronde kans op hele gave prijzen waaronder een Nintendo Switch, luxe koptelefoons, leren tassen en een beautypakket.

 

Stem nu, klik hier!

Meer over