Diederik Ebbinge

Promenade trekt zich terug uit Gouden Televizier-Ring Verkiezing

14 Mei 2020 16:16 | televizier-ring-nieuws | Door Irma Tomas

© Wim Kluvers
Diederik Ebbinge trekt zijn programma Promenade terug uit de Gouden Televizier-verkiezing. Dat maakte de presentator bekend op Twitter. Hij gunt de prijs liever aan jonge talenten zoals Mr. Frank Visser.

Ebbinge zegt in de video dat hij zeer vereerd is dat Promenade op de longlist van de Gouden Televizier-Ring staat. "Desondanks hebben mijn team en ik besloten ons terug te trekken uit de race. Wij hebben altijd al gezegd dat een journalistiek programma geen wedstrijd is. Wij concentreren ons liever op ons journalistieke werk en vinden het ongepast om nu een online campagne op te starten om stemmen te winnen."

Help, mijn man is klusser

De presentator benadrukt in het filmpje dat hij de prijs liever gunt aan jonge talenten, zoals Jakhals Erik en Mr. Frank Visser." Diederik Ebbinge en zijn team zouden ook graag zien dat het 'ijzersterke afscheidsseizoen' van Help, mijn man is klusser er met de Gouden Televizier-Ring 2020 vandoor gaat. 

Natuurlijk kun je gewoon op Promenade blijven stemmen in de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Het Nederlands publiek bepaalt wie de Ring verdient! 

Stem hier op Promenade

Stem nu, klik hier!

Het nieuwe seizoen van Promenade is vanaf 2 augustus te zien op NPO 3

 

Meer over