Ringen en Sterren

Alle winnaars van het Gouden Televizier-Ring Gala 2020

8 oktober 2020 23:48 | televizier-ring | Door Televizier

© William Rutten
Wie gingen er in 2020 vandoor met de Gouden Televizier-Ring en de Televizier Sterren? Je leest het hier!

De 55e editie van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing is er eentje voor in de geschiedenisboeken. Niet eerder zaten er - uiteraard door de maatregelen rondom het coronavirus - zo weinig mensen in Carré. Desondanks was het weer een waar prijzenfestijn. Hieronder alle winnaars van 2020.

Gouden Televizier-Ring

Over mijn lijk is de grote winnaar van het Gouden Televizier-Gala 2020. Het programma versloeg Beste zangers en Nick, Simon & Kees: Homeward Bound.

Televizier-Ster Acteur/Actrice

Elise Schaap won voor de tweede keer de Televizier-Ster Acteur/Actrice. De actrice won van André van Duin en Angela Schijf.

Televizier-Ster Jeugd

Beestenbrigade is de glorieuze winnaar van de Televizier-Ster Jeugd 2020. Boswachter Tim Hogenbosch nam de mooie prijs persoonlijk in ontvangst.

Televizier-Ster Presentator

Tim Hofman is door het Nederlandse publiek ook gekozen tot de meest populaire presentator van dit jaar. Hij versloeg de winnaar van de afgelopen twee jaar, Beau van Erven Dorens, en Andre van Duin.

Televizier-Ster Presentatrice

Chantal Janzen is voor de zesde keer gekozen tot populairste presentatrice van Nederland. En dat is een ongekende prestatie. De blondine was zeer vereerd met de eer.

Televizier-Ster Online-videoserie

Het YouTube-programma #BOOS is de tweede winnaar van de Televizier-Ster Online-videoserie. De show van Tim Hofman won van Jachtseizoen 2019 en De politievlog.

Televizier-Ster Talent

Vorig jaar liep Martien Meiland nog het podium af met een Gouden Televizier-Ring voor Chateau Meiland en ook dit jaar gaat de voormalig kasteelheer niet met lege handen naar huis. Hij is het talent van het jaar!

Meer over