Gouden Televizier-Ring

André van Duin wint Televizier-Ster Presentator 2021

14 oktober 2021 21:28 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© ANP

Hij was al vaker genomineerd maar tijdens deze 56e Gouden Televizier-Ring Gala won André van Duin zijn eerste Televizier-Ster ooit. Hij is de favoriete presentator van Nederland.

De Televizier-Ster Presentator is een dik verdiende prijs voor André. Hij presenteert Heel Holland Bakt al jaren met humor en flair en ook Denkend aan Holland, waarin hij met Janny van der Heijden door de mooiste stukjes Nederland vaart, is een groot succes.

André zat thuis

André versloeg deze editie van de Gouden Televizier-Ring mede-presentatoren Fred van Leer en Arjen Lubach. De meest veelzijdige man van Nederland was niet aanwezig in Carré maar kreeg wel een speech van Peter Pannekoek die er een kleine roast van maakte. 

Peter Pannekoek

Volgens Peter zou het Gouden Televizier-Ring Gala nooit zelf iets winnen omdat het een veel te saai programma is. Volgens Peter ligt dat allemaal aan het publiek omdat de meeste genodigden zelf een prijs willen winnen. Peter noemde het publiek de Bermuda-driehoek van de humor en ging daarna nog een tijdje door. En dat was grappig. 

André zelf liet via een filmpje van zich horen. Hij zei het als een aanmoedigingsprijs te zien.  

Meer over