Anita Meyer treedt op tijdens Televizier-Ring Gala 2013

16 Oktober 2013 11:05 | televizier-ring | Door Televizier

Anita Meyer zal vrijdag 18 oktober stralen op het podium in Carré. Ze treedt dan op tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2013.

Het belooft een bijzonder optreden te worden, zo meldt de AVRO dat Anita niet alleen op het podium zal verschijnen: "Ze wordt bijgestaan door andere spraakmakende hoofdrolspelers uit muziekprogramma’s die opvielen." 

The Passion

Anita Meyer schitterde eerder dit jaar al in een ander groot tv-evenement; The Passion. De show werd door maar liefst 2,3 miljoen mensen bekeken en uit het nationale televisieonderzoek dat is gehouden voor het Televizier-Ring Gala blijkt dat The Passion één van de meest gewaardeerde tv-momenten van het afgelopen televisiejaar was.

Ook voor Anita was het een bijzondere gebeurtenis: “Eén van de leukste dingen van het afgelopen tv-jaar was The Passion. De voorstelling bleek niet alleen veel bekeken, maar ook enorm gewaardeerd. Ik heb zo veel reacties gehad in het hele land; mensen staken hun duim omhoog op de fiets en kwamen zomaar op straat naar me toe met complimenten.”

Gouden Televizier-Ring Gala

Hoe hoog The Passion in de top 10 van meest gewaardeerde televisiemomenten is geëindigd, wordt vrijdag 18 oktober bekend tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2013. De Gouden Lopershow wordt om 19.55 uur live uitgezonden door de AVRO op Nederland 1. Het Gala zelf begint om 20.30 uur.

Eerder werd al bekend dat ook Hadewych Minis een optreden verzorgt tijden het Televizier-Ring Gala.

Meer over