Televizier-Ster Online Video

Anniko van Santen reikt prijs uit op Gouden Televizier-Ring Gala

3 oktober 2022 19:20 | televizier-ring | Door Redactie Televizier

© Elvin Boer

Anniko van Santen reikt donderdag op het Gouden Televizier-Ring Gala een van de prijzen uit. De presentatrice heeft de eer om de Televizier-Ster Online-videoserie te overhandigen aan de winnaar.

Dat betekent dat Anniko Politievlogger Jan-Willem, Robbert Rodenburg of de mannen van StukTV mag verblijden met de prijs. Alhoewel bij winst van Politievlogger Jan-Willem het een virtuele felicitatie wordt, aangezien hij niet op het gala aanwezig kan zijn.

Anniko is natuurlijk een vaste waarde voor het programma Opsporing Verzocht, dat ze al sinds 2005 presenteert. Het programma zelf heeft dit jaar ook reden voor een feestje, want het bestaat al 40 jaar!

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

Geheim

Wie de andere prijzen uitreiken is nog even geheim. Maar de komende dagen brengt RTL Boulevard verschillende nieuwtjes naar buiten over het gala. Dus hou vooral deze pagina en RTL Boulevard in de gaten om niets te missen.

Belangrijkste om te weten is natuurlijk dat het Gouden Televizier-Ring Gala a.s. donderdag vanaf 20.30 uur live te volgen is op NPO1.

Logo NLZIET
Logo NLZIET

NLZIET is sponsor van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing

Meer over