Art Rooijakkers neemt Televizier-Ster Johnny de Mol mee naar huis

21 oktober 2013 09:15 | televizier-ring | Door Televizier

Vrijdag won Johnny de Mol de Zilveren Televizier-Ster Man 2013. Toch is het Art Rooijakkers die uiteindelijk met de prijs naar huis is gegaan.

Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2013 won Art Rooijakkers de Gouden Televizier-Ring met zijn programma Wie is de Mol? Hoewel hij ook genomineerd was voor de Zilveren Televizier-Ster Man, ging die prijs naar Johnny de Mol. Alleen vergat Johnny de award mee naar huis te nemen.

Feestavond

Gelukkig zag Arts vriendin, Andrea Pleijte, dat Johnny de Mol zijn Televizier-Ster was vergeten. Art en Andrea besloten de award toen mee naar huis te nemen, zo bevestigen zij aan RTL Boulevard.

Bij het koppel is de prijs zeker in goede handen, Andrea is namelijk geen onbekende van Johnny. Als eindredacteur is zij nauw betrokken bij het programma Waar is de Mol?. Johnny bedankte Arts vriendin dan ook in zijn speech.

Johnny's prijzenkast

Art Rooijakkers en Johnny de Mol hebben inmiddels contact gehad. "Johnny weet ervan", zegt Art. De Zilveren Televizier-Ster staat binnenkort dus alsnog te pronken in Johnny's prijzenkast.

Meer over