Art Rooijakkers presenteert nabeschouwing Gouden Televizier-Ring Gala

Art Rooijakkers presenteert donderdag 16 oktober het In De Ban Van De Ring Gala, de live nabeschouwing van het 49ste Gouden Televizier-Ring Gala. 

Art Rooijakkers praat samen met de winnaars en de genomineerden vanuit Koninklijk Theater Carré na over het Gouden Televizier-Ring Gala 2014. Kees Tol, Antoinette Hertsenberg en Anita Witzier zijn tevens te gast in de live nabeschouwing.

Gouden Televizier-Ring Gala

Art Rooijakkers zit tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala met geknepen billetjes in de zaal. De Avrotros-presentator is genomineerd in de categorie Zilveren Televizier-Ster Man, én hij maakt kans op de Gouden Stuiver met het jeugdprogramma Wie Is de Mol? Junior.

Art Rooijakkers

Art Rooijakkers is blij met beide nominaties. "Ik vind het eervol om dit jaar in twee categorieën bij de genomineerden te horen. Ik koester -zeker na vorig jaar- warme herinneringen aan het Gouden Televizier-Ring Gala. Mooi dus dat we deze bijzondere avond kunnen verlengen met een speciale live nabeschouwing", aldus de presentator van de live nabeschouwing.

Flikken Maastricht, Penoza en SynDROOM zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2014.

Reageren