Art Rooijakkers presenteert tv-onderzoek tijdens Gouden Televizier-Ring

Art Rooijakkers wordt de sidekick van Jan Smit tijdens het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala. Art presenteert de meest opvallende resultaten van het Nationale tv-onderzoek.

Het is een mooie traditie geworden. In samenwerking met onderzoeksbureau GfK onderzoektt de Gouden Televizier-Ring jaarlijks hoe Nederland denkt over het afgelopen televisiejaar. De komende weken overvalt presentator Art Rooijakkers met zijn gouden koffer televisiemakend Nederland met verrassende onderzoeksresultaten. De leukste zien we terug tijdens tijdens de uitzending van het gala op 15 oktober.

De Nabeschouwing

Art, die in 2013 voor Wie Is de Mol? een Gouden Televizier-Ring om zijn vinger mocht schuiven, is de opvolger van Lauren Verster die de afgelopen jaren met haar gouden koffer door Nederland crosste.

En Art heeft nog een Televizier-Ring-taak. Aansluitend aan de uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala praat Art Rooijakkers na met winnaars en genomineerden van de belangrijkste televisieprijzen tijdens De Nabeschouwing.

Het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala vindt plaats op donderdag 15 oktober in Koninklijk Theater Carré en is live te zien bij AVROTROS om 20.30 uur op NPO 1.

Stemmen op de Gouden Televizier-Ring kan nog tot 28 september

Reageren