Redder in nood

B&B Vol Liefde-ster Petri naait Art Rooijakkers backstage bij Gouden Televizier-Ring Gala

12 oktober 2023 18:55 | televizier-ring | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
B&B vol liefde-deelnemer Petri deed heel wat stof opwaaien dit seizoen. Maar de op het oog strenge B&B-houder blijkt van vele markten thuis, zo ontdekte Art Rooijakkers toen het noodlot toesloeg backstage tijdens het Gouden Televizier-Ring gala.

Art hield via Instagram zijn volgers op de hoogte van hoe de deelnemers van B&B vol liefde toeleven naar 'hun' grote avond in Carré. Maar de presentator ontdekte vlak voordat ze de rode loper op moesten iets heel pijnlijks bij zichzelf: er was een knoop van zijn jasje gesprongen.

Petri schiet te hulp

Art bleek niet heel handig met naald en draad, maar gelukkig was daar Petri die koelbloedig en kordaat in actie kwam. Ze plofte in haar galajurk neer aan het dichtsbijzijnde tafeltje om het kleinood weer aan 't jasje te naaien.

Uiteraard kon ze het niet nalaten een plagerig grapje te maken met Art die het gebeuren filmde: "Ik ben aan het naaien. Is namelijk één van mijn favoriete bezigheden. En ik jou... nee, niet jou aan het naaien, da's wel een beetje jammer. Maar jouw pak. Dus dat komt goed!"

Petri blijkt goed met naald en draad
Petri blijkt goed met naald en draad

Meer over