Gouden Televizier-Ring Gala

Beau van Erven Dorens wint Televizier-Ster Presentator 2019

9 oktober 2019 21:48 | televizier-ring | Door Kirsten Keerssemeeckers

© William Rutten
Beau van Erven Dorens wint voor de tweede keer op rij de Televizier-Ster presentator. Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2019 kreeg hij de prijs uit handen van radio- en Youtube-ster Bram Krikke.

Beau van Erven Dorens ontving de prijs tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala voor het presenteren van onder meer Het Rotterdam project en Beau en de veteranen. Hij reageerde uitgelaten op de publieksprijs. "Superaardig! Ik stond hier vorig jaar met de Ring om mijn vinger en toen kreeg ik een talkshow. Ik ben vereerd en sta op de schouders van de vele mensen in mijn team die mijn programma's maken. Ik sta vooraan maar een iemand wil ik in het bijzonder bedanken: mijn vrouw Selly. En nu ga ik weer aan het werk", riep hij, terwijl hij zich naar zijn talkshow Beau spoedde.

Gouden Televizier-Ring

Het was de tweede keer dat Beau van Erven Dorens de Televizier-Ster Presentator ontving. Vorig jaar krijg hij het beeldje voor het eerst. Toen sprak hij een ontroerend dankwoord over de lange weg die hij op televisie had afgelegd en hoe mooi het was dat zijn programma's nu zo gewaardeerd worden. Later die avond ging hij ook nog naar huis met de Gouden Televizier-Ring 2018 voor het programma Beau five days inside.

Beau

Beau is de afgelopen weken volop in de aandacht vanwege zijn talkshow Beau. De bank verdween na kritiek en maakte plaats voor een tafel. Toch blijft zijn show onderwerp van gesprek. Deze publiekswaardering kan de presentator echter in zijn zak steken.

 

Meer over