Carlo Boszhard voorspelt: "The voice wint de ring"

Zelf won Carlo Boszhard vorig jaar de Gouden Televizier-Ring voor De TV-Kantine. Dit jaar meent hij dat The voice of Holland de nieuwe winnaar wordt. "Men kan simpelweg niet om The voice heen.".

 

In Mikro Gids deed Carlo deze week zijn voorspellingen over de nieuwe Gouden Televizier-Ring winaar.

"The Voice gaat winnen en móet winnen, het is een puur Nederlandse productie die de wereld verovert. De Ring moet dan ook worden uitgereikt aan John de Mol, want het programma is zijn kind."

Kijkcijferhit
Carlo lijkt wat betreft kijkcijfers gelijk te hebben, The voice wordt met 3.6 miljoen kijkers het best bekeken van de drie genomineerde shows.  

"In Nederland zit The voice op dit moment in de winners mood. De kijkcijfers gaan richting Boer Zoekt Vrouw, iedereen wil erover mee kunnen meepraten. Daarbij wordt het tegelijkertijd met het Televizier-Ring Gala uitgezonden. Dat was ook zo bij Gooische Vrouwen en dat heeft alleen maar een positieve uitwerking gehad op de stemmen."

Ringwaardig
Zelf is Boszhard ook fan van The voice. "Ik kijk zelf altijd en ik verheug me nu al weer op het nieuwe seizoen van De TV Kantine, dat na de liveshows  wordt uitgezonden. Als The voice de prijs voor het beste programma wint, dan wordt de vrijdagavond samen met De TV-Kantine een ringwaardige avond."

 

Reageren