Carlo Boszhard wil groot shownummer als opening Gouden Televizier-Ring

15 september 2013 18:28 | televizier-ring | Door Televizier

Als het aan Carlo Boszhard ligt, wordt het Gouden Televizier-Ring Gala dit jaar geopend met een ouderwets grote productie met showtrappen, dansers en een orkest.

Carlo deelde zijn visie op het gala met de presentatrice van dit jaar: Kim-Lian van der Meij. Ze was te gast in Life 4 You waar Carlo inhaakte op de komende uitreiking.

Carlo vond Reinout saaiig

Volgens Boszhard, die in 2010 de Gouden Televizier-Ring won met De TV-Kantine, moet het gala op grandioze wijze geopend worden. "Vorig jaar was het wat saaiig met Reinout Oerlemans, je hebt meer pizzazz en sjeu op die avond nodig."

De terugkeer van de showtrap

Boszhard vervolgde zijn uitleg: "Waar ik op zit te wachten: iemand die opkomt, een paar actuele grappen maakt, bijvoorbeeld over het feit dat Matthijs van Nieuwkerk altijd later binnenkomt, en dan ineens losbarst in een groot shownummer, compleet met dansers van de showtrap. Da's misschien ouderwets, maar als het érgens kan dan is 't in Carré tijdens het gala."

Kim-Lian wil Chantal Janzen niet nadoen

Kim-Lian hoorde Carlo's plannen met interesse aan. Ze vertelde dat er momenteel druk wordt gebrainstormd over de inhoud van het gala. Ook gaf ze toe nog een beetje te zoeken naar de juiste stijl. "Chantal Janzen heeft het gala drie jaar gepresenteerd. Ze is supergrappig en heeft  af en toe een vilein randje. Ik moet dat niet na gaan doen."

Volgens Carlo is Kim-Lian, gezien haar musical achtergrond, juist geknipt voor zijn voorgestelde opening. Of Kim-Lian zijn suggesties ter harte neemt, blijkt vrijdag 18 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Meer over