Chantal Janzen aanwezig bij Gouden Televizier-Ring Gala

Linda de Mol is voor het eerst in jaren niet aanwezig bij het Gouden Televizier-Ring Gala in Carré. Chantal Janzen laat weten dat ze er 16 oktober gewoon in de zaal zit.

Chantal Janzen is samen met Floortje Dessing en Linda de Mol genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw. Aangezien Linda de Mol donderdag liet weten dat ze niet bij het gala aanwezig is, gingen er geruchten dat het blonde jurylid van Holland's Got Talent niet bij het Gouden Televizier-Ring Gala aanwezig zou zijn. Deze speculaties kunnen wij nu ontkrachten: Chantal is 16 oktober aanwezig in Carré.

Chantal Janzen

De afwezigheid van Linda de Mol is op geen enkele mogelijkheid van invloed op de einduitslag. ‘’In de maand september is er een record aantal stemmen uitgebracht. De verkiezing voor de Zilveren Televizier Ster Man en Vrouw, de Aanstormend Talent Award, en de Gouden Stuiver is 29 september gesloten. De winnaar van de Zilveren Televizier Ster Vrouw is dus bekend bij de notaris en zal tijdens de live uitzending bekend worden gemaakt", benadrukt Avrotros.

Linda de Mol

Avrotros vindt het jammer dat Linda de Mol niet bij de 49ste Gouden Televizier-Ring Gala aanwezig kan zijn, maar heeft begrip voor de situatie. ‘’Natuurlijk is het altijd jammer wanneer een genomineerde vanwege omstandigheden niet aanwezig kan zijn, maar daar hebben wij begrip voor en dit gegeven heeft geen invloed meer op de uitslag", meldt de omroep. 

Chantal Janzen zit mogelijk zonder haar concurrenten in de zaal, Floortje Dessing ligt namelijk nog steeds in het ziekenhuis.

Reageren