Chantal Janzen verrast door Zilveren Televizier-Ster

Chantal Janzen won donderdag 16 oktober de Zilveren Televizier-Ster Vrouw 2014. Het was voor de presentatrice een zenuwslopende avond.

En daar zat Chantal Janzen dan, als enige van de genomineerde tv-vrouwen. Floortje Dessing en Linda de Mol konden door omstandigheden niet bij het Gala zijn. „Sommige mensen adviseerden me óók niet te komen: ‘Want stel dat je verliest, dat is zó lullig.’ Kom op, zeg! Natuurlijk ben ik erbij! De Ster is de prijs van de kijker’’, vertelt ze. 

Chantal Janzen

Chantal Janzen had het helemaal niet erg gevonden als ze de prestigieuze prijs naar een van haar concurrenten was gegaan. ‘’Bovendien vind ik het niet erg als ik van de anderen had verloren. Wat ik wel erg vond, was dat ik niet wist wat er ging gebeuren. Ik houd niet van verrassingen, dat maakte deze avond extra spannend. Laat mij maar presenteren, dat is minder zenuwslopend”, besluit ze. 

Humberto Tan

Ook Humberto Tan viel in de prijzen tijdens het gala in Koninklijk Theater Carré. Iedereen wist het al: De RTL Late-Night-presentator is zeldzaam in zijn soort. Hij heeft slechts één tweet verstuurd om zijn fans op te roepen te stemmen op de Zilveren Televizier-Ster Man. „En daarin heb ik ook ­Art Rooijakkers en Johnny de Mol, de andere genomineerden, genoemd’’, vertelt Tan.

Zilveren Televizier Ster

‘’Het is de prijs van het publiek: de kijkers mogen bepalen wie er wint.” En die hebben massaal op Humberto gestemd. „Toen we met Late Night begonnen, noemden velen ons kansloos. In dat woord geloof ik nu niet meer.” Nou ja, de andere tv-mannen waren wél kansloos tegen Humberto.

Victor Reinier is dolblij met de Gouden Televizier-Ring 2014.

Reageren