Chantal Janzen was ziek tijdens Gouden Televizier-Ring Gala 2017

27 oktober 2017 14:37 | televizier-ring | Door Televizier

© William Rutten

Chantal Janzen mocht tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2017 de Zilveren Televizier-Ster uitreiken aan Wilfred Genee. Een hele eer, al zat ze niet echt lekker in haar vel. En dat is nog zacht uitgedrukt.

“Ik reikte een prijs uit, maar heb me geloof ik nog nooit zo slecht gevoeld, ik was gewoon ziek”, vertelt Chantal¬†in het Parool. Gelukkig hoeven we ons geen zorgen te maken. “Het gaat ook goed, hoor. De zwangerschap geeft een goede energie. Behalve als je ziek bent.”

Zwangere Chantal Janzen

Chantal is momenteel zwanger van een zoontje. Het is niet het eerste kindje voor de populaire RTL-presentatrice. Acht jaar geleden zette ze zoonje James al op de wereld. Toen verdween ze een relatief lange periode van de televisie. Het ligt daarom in de lijn der verwachting dat de blondine voorlopig geen programma’s meer maakt. Gelukkig is ze de komende tijd nog wel te zien in Chantal blijft slapen.

’Chantal kan niets verkeerd doen’

Chantal hoeft zich in verband met het zwangerschapsverlof niet druk te maken over haar contract. RTL-programmabaas Erland Galjaard sprak eerder al vol lof over de meervoudig ¬†Zilveren Televizier-Ster-winnares. “Er zijn periodes dat mensen niets verkeerd kunnen doen. Dat is nu bij Chantal het geval.” Steek die maar in je zak Chantal!

Meer over