Chantal Janzen wint Zilveren Televizier Ster Vrouw 2015

Chantal Janzen is de winnaar van de Zilveren Televizier Ster Vrouw 2015. Het is het tweede jaar op rij dat ze de prijs wint.

Ook dit jaar was Chantal Janzen weer een vaste waarde op de buis: ze presenteerde De Jongens Tegen de Meisjes, Everybody Dance Now en haar eigen personality show Chantal Blijft Slapen. Ook acteerde ze in Divorce en timmerde ze in Duitsland aan de weg. Ze was zelfs speciaal uit Berlijn overgevlogen om bij het Gala te zijn.

Ridder van der Krogt

Chantal ontving de prijs uit handen van Nelleke van der Krogt. Afgelopen mei nam de koningin van Kunst & Kitsch officieel afscheid van de kijkers, maar speciaal voor het Gouden Ring Gala was ze nog één keer terug. Er was nog een reden voor een feestje: Nelleke was eerder vandaag vanwege haar verdiensten op tv benoemd in de Orde van Oranje Nassau.

Chantal eert concurrenten

Spits en ontwapenend als altijd overhandigde Nelleke het kleinood aan Janzen die uitgebreid de tijd nam haar mede-genomineerden te bedanken. Chantal had hem Floortje gegund en wist zeker dat Geraldine hem nog heel vaak ging winnen.

Reageren