Vier keer prijs

Chantal Janzen wint Zilveren Televizier-Ster Presentatrice

11 oktober 2018 22:00 | televizier-ring | Door Televizier

© William Rutten
Chantal Janzen won donderdagavond de Zilveren Televizier-Ster voor de beste presentatrice. Het is de vierde keer dat de presentatrice de publieksprijs verovert.

Vorig jaar lanceerde Chantal de personalityshow &Chantal, waarin zowel bekende als onbekende gasten aanschuiven. Ook presenteerde ze Dance, Dance, Dance en Doe het lekker zelfDe prijs werd uitgereikt door kickbokskampioen Rico Verhoeven. Hij noemde de drie kandidaten 'vechters' en 'kampioenen'.

Carlo Boszhard 

Helaas kon de winnaar zelf niet aanwezig zijn op het Gouden Televizier-Ring Gala om haar prijs in ontvangst te nemen. Ze is momenteel immers samen met Angela Groothuizen in Los Angeles voor de opnames van een nieuw televisieprogramma.

Carlo Boszhard kwam in haar rol het podium op, samen mini Chantal Janzen Fië, die al vaker met Chantal opnames heeft gemaakt. Fië: "Chantal wil deze prijs opdragen aan alle meisjes met een droom. Hoe groot je droom ook is, blijf altijd in jezelf geloven." Chantal Janzen deed vervolgens in een video een poging haar programma Chantal blijft slapen uit te leggen aan komiek James Corden, op locatie in LA.

Veteraan 

Door de winst van Chantal Janzen moest Geraldine Kemper de prijs voor de vierde keer op een rij aan zich voorbij laten gaan. De presentatrice is bekend van haar programma’s op BNN, zoals 3 op Reis. Ook Eva Jinek verloor, hoewel zij vorig jaar nog tot winnaar werd bekroond. 

Jaartje overslaan 

In 2014, 2015 en 2016 nam Chantal Janzen de prijs ook al mee naar huis. Daardoor moest ze vorig jaar even aan de kant blijven zitten. Eind maart beviel Chantal van haar zoontje Bobby. 

 

Meer over