De Beste Singer-Songwriter wint Televizier Verkiezing beste talentenjacht

De Beste Singer Songwriter van Nederland heeft de Televizier-verkiezing voor beste talentenjacht gewonnen. Daarmee is het programma geplaatst op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring 2014.

Het Nederlandse publiek heeft De beste singer-songwriter van Nederland (Vara) uitgeroepen tot de beste talentenjacht van het afgelopen tv-seizoen. Holland’s got talent (RTL 4) en So you think you can dance (RTL 5) zijn respectievelijk op de tweede en derde plaats geĆ«indigd in deze vijfde en laatste Televizier-verkiezing. Daarmee zijn de eerste vijftien programma’s bekend die een plek op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring 2014 hebben gekregen.

Douwe Bob

De Beste Singer-Songwriter van Nederland met presentator Giel Beelen won nipt van de nummer 2 en 3, respectievelijk Holland's Got Talent en So You Think You Can Dance. Alle drie de programma's dingen mee naar de Gouden Televizier-Ring. De Beste Singer Songwriter is waarschijnlijk zo populair omdat het programma al heel wat talent naar boven heeft gebracht. Douwe Bob, Maaike Ouboter en Nielson zijn allemaal bekend dankzij De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Televizier-verkiezingen

Televizier schrijft regelmatig op Televizier.nl een voorverkiezing uit in een specifiek genre. De eerste was de Beste Dramaserie. In die verkiezing werden Penoza, Overspel en Dokter Tinus de nummers 1, 2 en 3. In de tweede verkiezing gingen we op zoek naar het Beste Hulpprogramma. De Rijdende Rechter kwam als winnaar uit de bus, gevolgd door de nummers 2 en 3: Van de Straat en Verslaafd! De derde verkiezing werd gewonnen door Boer Zoekt Vrouw Internationaal in de categorie beste liefdesprogramma. Memories en Love is in the Air waren de nummers 2 en 3. Roy Donders, Stylist van het Zuiden werd verkozen tot beste realityserie, tweede werden Samantha en Michael en derde Utopia.

Meer over:

Reageren