En dit zijn ze!

De drie genomineerden voor de Televizier-Ring Impact 2023 zijn bekend

20 september 2023 22:10 | televizier-ring | Door Redactie TVgids.nl

© Omroep MAX / Videoland / SBS6
Tim Hofman ging vorig jaar aan de haal met de allereerste Televizier-Ring Impact. Wie-o-wie wordt zijn opvolger? Wij maken hieronder de drie resterende kanshebbers bekend.

De spanning is om te snijden!

Televizier-Ring Impact 2023

De afgelopen tijd bracht het Nederlandse publiek massaal hun stem uit voor de Televizier-Ring Impact 2023. En deze kanshebbers kregen de meeste stemmen.

Dat zijn op alfabetische volgorde:

  • Afscheidsconcert Rob de Nijs (Omroep MAX)
  • Kopen Zonder Kijken (RTL4)
  • Undercover in Nederland (SBS6)

Afscheidsconcert Rob de Nijs (Omroep MAX)

Ruim 1,2 miljoen zijn dit jaar tot tranen geroerd door het afscheidsconcert van Rob de Nijs die moet stoppen vanwege de ziekte van Parkinson. De muzieklegende laat een onuitwisbare indruk achter en sluit hiermee een prachtige en jarenlange carrière af.

Kopen Zonder Kijken (RTL4)

In de tweede aflevering van het afgelopen seizoen Kopen Zonder Kijken staat een gezin centraal met drie pleegkinderen. Hun bijzondere verhaal raakt televisiekijkend Nederland in het hart, want daarna melden ruim 300 mensen zich aan bij Pleegzorg Nederland, ruim 5 keer meer dan normaal.

Undercover in Nederland (SBS6)

In het Groningse Wedde worden op een zorgboerderij jarenlang gehandicapte bewoners mentaal en fysiek mishandeld. Alberto Stegeman doet met zijn team van Undercover in Nederland onderzoek en brengt de wreedheden van deze zorgverlener aan het licht. Door deze bevindingen is de zorgboerderij gesloten.

Gouden Televizier-Ring Gala 2023

Welke van deze drie genomineerden uiteindelijk de Televizier-Ring Impact 2023 wint, zie je op donderdag 12 oktober. Het Gouden Televizier-Ring Gala is dan vanaf 21:00 uur live te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Lees ook:

Meer over