Houd je vast!

Dit zijn de drie genomineerden voor de Televizier-Ring Presentator 2023

20 september 2023 18:50 | televizier-ring | Door Redactie TVgids.nl

© Omroep MAX / Talpa / BNNVARA

Er is massaal gestemd voor de Televizier-Ring Presentator 2023. Maar welke drie presentatoren hebben nu de meeste stemmen ontvangen? Dat maken we hieronder bekend!

Het hoge woord is eruit!

Televizier-Ring Presentator 2023

De namen op alfabetische volgorde zijn:

  • André van Duin (Omroep MAX);
  • Hélène Hendriks (SBS6);
  • Raven van Dorst (BNNVARA).

André van Duin

Of André van Duin nu samen met Janny van der Heijden op een bootje vaart in Denkend aan Holland, gasten interviewt in Bij Van Duin op de Achterbank of stiekem geniet van al het lekkers in Heel Holland Bakt: de kijkers krijgen er maar geen genoeg van. Dit tot groot genoegen van hemzelf. "Geweldig, daar ben ik hartstikke blij mee!" 

Hélène Hendriks

Soms hoef je niet in talloze programma’s op te duiken om toch een onuitwisbare indruk te maken, zo bewijst Hélène Hendriks. De SBS6-presentator was dit jaar slechts zes weken te zien in De Oranjezomer en nog eens een aantal in HLF8 en dat bleek voor de kijkers al genoeg voor een nominatie voor de Televizier-Ring Presentator 2023. Niet voor niets, kijkers waarderen haar toegankelijkheid, openheid en positieve karakter.

Raven van Dorst

Vorig jaar nam Raven van Dorst het nog op tegen zowel Tim Hofman als André van Duin om de Televizier-Ring Presentator. Winnen deed hen niet, maar voor de kijkers en diens vele fans maakt dat vast niet uit. Raven wist immers ook dit jaar weer hoge ogen te gooien met het openhartige interviewprogramma Boerderij van Dorst (BNNVARA) en het net zo krachtige Nachtdieren. "Het betekent dat mensen het echt leuk vinden", aldus een blije Raven. 

Gouden Televizier-Ring Gala 2023

Welke van deze drie genomineerden uiteindelijk de Televizier-Ring Presentator 2023 wint, zie je op donderdag 12 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Het gala is dan vanaf 21:00 uur live te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Lees ook:

Meer over