De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2017

28 september 2017 11:19 | televizier-ring | Door Televizier

De kogel is door de kerk, de teerling is geworpen, er is geen weg meer terug. De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring zijn bekend.

Na een kneiter spannende stemperiode en fanatieke campagnes op social media heeft de notaris eindelijk alle foto's bij elkaar opgeteld.

Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2017 (op alfabetische volgorde):
Beste zangers
Expeditie Robinson
Zondag met Lubach

Beste Zangers
Beste zangers is wat je noemt een laatbloeier. Het zangprogramma bestaat al sinds 2009 maar wordt nu pas volledig omarmd door het publiek. Het lijkt ook alsof de optredens elk jaar beter worden. En emotioneler. Want er wordt wat afgehuild tijdens Beste zangers. Door de zangers en zeker ook thuis, door de kijkers.

Expeditie Robinson
Het onverwoestbare Expeditie Robinson werd in 2015 al eens genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Toen bleek SynDROOM? te sterk. Maar Expeditie Robinson is niet klein te krijgen. Het geweldige genomineerde seizoen waarin underdog boerin Bertie tot Robinson werd gekroond bewijst dat nog maar eens.

Zondag met Lubach
Als één programma van zich liet horen het afgelopen seizoen dat was het Zondag met Lubach wel. De satirische nieuwsshow doet bijna het onmogelijke: precaire en ingewikkelde onderwerpen op luchtige en grappige wijze voor het voetlicht brengen. En dan hebben we het nog niet eens over de twee video's die wereldwijd viral gingen. Ongekend knap.

Bekijk ook de video waarin Art Rooijakkers de genomineerden overvalt.

Meer over