Stemmen binnenhalen

De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2022 gaan los op socials

6 oktober 2022 10:36 | televizier-ring | Door Marjolein Vos

© RVDA
De strijd om de meeste stemmen vanavond voor De Gouden Televizier-Ring 2022 is losgebarsten. Waar De Bevers al weken lang campagne aan het voeren zijn, gaan ook de mannen van Het Jachtseizoen en Even Tot Hier nu van start met het overtuigen van kijkers om te stemmen.

De talkshows probeerden deze week al volop de genomineerden aan tafel te krijgen. En vandaag is het vooral Instagram wat de klok slaat.

Het Jachtseizoen

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens van Het Jachtseizoen hebben besloten om vandaag te gebruiken om jacht te maken op de ring.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door StukTV (@stuktv)

De Bevers

Gisteren was in RTL Boulevard al te zien hoe volkszanger John de Bever en zijn partner en manager Kees Stevens bedacht hadden om met een vliegtuigje met een banner de lucht in te gaan. Dit kon door de wind niet doorgaan, maar wie weet zie je hem vandaag nog vliegen. Aan de campagnes op Instagram zal het vanavond in ieder geval niet liggen. 

Even Tot Hier

Niels van der Laan en Jeroen Woe van Even Tot Hier gebruiken vooral succesvolle fragmenten om mensen aan te sporen de telefoon vanavond te pakken. .

De feestelijke avond start om 20:00 uur met de Rode Loper op NPO Start, gevolgd door het gala zelf om 20:30 uur op NPO 1.

Logo NLZIET
Logo NLZIET

NLZIET is sponsor van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing

Meer over