De genomineerden voor de Zilveren Televizier-Ster Presentatrice en Actrice 2017

26 september 2017 10:30 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© William Rutten

Eva Jinek, Floortje Dessing, Geraldine Kemper, Angela Schijf, Elise Schaap en Isa Hoes zijn genomineerd voor een Zilveren Televizier-Ster 2017.

In de categorie beste presentatrice gooiden Eva Jinek, Floortje Dessing en Geraldine Kemper de hoogste ogen. 

Eva is nieuw

Floortje en Geraldine zijn veteranen als het om de Zilveren Ster gaat. Geraldine hoorde in 2015 en 2016 ook al bij de drie populairste presentatrices van het land. Voor Floortje is het zelfs de derde achtereenvolgende nominatie. Helemaal nieuw in het rijtje is Eva Jinek. Deze blonde talkshowpresentatrice zag haar eigen naam niet eerder terug in de genomineerdenlijst maar steeg dit seizoen met haar show Jinek naar grote kijkcijferhoogten.

Zilveren Ster Actrice

Angela Schijf, Elise Schaap en Isa Hoes kregen de meeste stemmen van het publiek in de categorie Ziveren Televizier-Ster Actrice. De prijs wordt dit jaar voor de tweede maal uitgereikt, Angela Schijf was in 2016 de eerste winnaar.  Ook Isa Hoes heeft al een nominatie op haar naam staan. Voor Elise Schaap, die de pittige importbruid Ruxandra in Familie Kruys speelt, is het de eerste keer.

Gala

Op 12 oktober wordt op het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live bekend wie van de drie actrices en presentatrices de meeste stemmen heeft gekregen.

Meer over