Ellie en Boukje en Pip en Pim

De leukste stellen op het Gouden Televizier-Ring Gala 2018

12 oktober 2018 13:21 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© William Rutten
Natuurlijk wemelde het op de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala ook van de beroemde stellen. Dit vonden wij de leukste.

Fotos: William Rutten

Veel beroemde duo's waren naar Amsterdam Zuid-Oost afgereisd voor een avond glamour. En eerlijk is eerlijk, de meeste stellen zagen eruit om door een ringetje te halen. De voor een Zilveren Televizier-Ster genomineerde Ellie Lust kwam naar het Gala met vrouw Boukje.

Radio 2-dj Annemieke Schollaardt kwam naar het gala met haar echtgenoot. Hij was vroeger ook bekend. Phil Tilli was ooit de gitarist van de band Moke.

Ook Studio Sport-presentatrice Dione de Graaff en haar vriend Nando Boers hadden zich voor de gelegenheid opgedoft.

Tooske en Bastiaan Ragas zijn weer helemaal in de picture dankzij hun reisprogramma Ragas reist rond. Het olijke duo voelde zich duidelijk thuis op de loper.

RTL-weervrouw Amara Onwuka verscheen met een ons onbekend heerschap op de rode loper. Het stel ziet er in ieder geval prachtig uit.

Pip Pellens is natuurlijk van de partij met haar vriend Pim Wessels, die televisiekijkend Nederland kent van Dance dance dance. Pip ziet er stijlvol uit met haar doorschijnende topje en achterover gekamde haar.

Airen Mylene en voormalig hockeyer Taeke Taekema leerden elkaar kennen tijdens de opnamen van Wie is de Mol? en zijn nog steeds hartstikke verliefd.

Meer over