Stemmen maar!

De stembussen voor de Televizier-Ster Online-Videoserie 2023 zijn geopend

4 april 2023 10:01 | televizier-ring | Door Redactie TVgids.nl

© Nathan Reinds

Ook afgelopen jaar waren online-videoseries ongekend populair! Maar welke online-videoserie heeft de meeste indruk op jou gemaakt? Het is tijd voor de kwalificatieronde voor de Televizier-Ster Online-videoserie, dus stem nu jouw favoriet naar de volgende ronde.

Van grappige online-videoseries tot mooie, ontroerende en hele spannende. Aan wie gun jij je stem?

Gouden Televizier-Ring Logostem nu!

Kwalificatie

Jouw stem is belangrijk, want alleen in deze ronde kunnen de videoseries die tussen 1 april 2022 en 1 april 2023 zijn gepubliceerd en aan de reglementen voldoen zich kwalificeren voor de felbegeerde Televizier-Ster Online-videoserie 2023.

Stemmen kan tot woensdag 19 april 10 uur via onderstaande gouden button. Daar staan alle programma’s die in aanmerking komen voor een plek in de eindronde. Staat jouw favoriet er niet op? Geen paniek! Je kunt je favoriet toevoegen via het open invoerveld. Uiteraard moeten deze series ook voldoen aan het reglement.

Gouden Televizier-Ring Logostem nu!

Vijf wildcards

De 20 online-videoseries waarop aan het einde van deze periode het meest gestemd wordt, gaan automatisch door naar de nominatieronde in augustus. Ook voegt de jury nog vijf wildcards toe. Daarna strijden de 25 online-videoseries in augustus voor een nominatie. Uiteindelijk maken de drie genomineerden met de meeste stemmen kans op de Televizier-Ster Online-videoserie van 2023!

Win zelf ook!

Door te stemmen steun je niet alleen je favoriete programma, maar maak je ook kans op één van onderstaande prijzen.

Televizier

Meer over