De TV van gisteren: Jeroen in California onder de maat

De eerste aflevering van de muziekshow Jeroen in California - Songs of life heeft het niet zo best gedaan. Jeroen van Koningsbrugge trok 661.000 kijkers.

Dat is veel minder dan RTL 4 gewoonlijk trekt om 21.30 uur. Jeroen neemt in Jeroen in California een album op met bevriende artiesten. In de eerste aflevering was Waylon te gast. En uit de tweets is af te lezen dat vooral vrouwen het programma kunnen waarderen.

Herrie op de Bosbaan

Ook Herman den Blijker en meneer Reimers waren terug met Herrie op de Bosbaan. Ze kregen net als vorig jaar te maken met de weerbarstige Volendamse familie Schilder die helemaal geen zin had iets te veranderen aan hun zieltogende horecagelegenheid in het Amsterdamse Bos. De familie Schilder viel niet zo lekker bij de 884.000 kijkers thuis.

Het café op de Bosbaan was zelfs zo vies dat de Volendamse echtgenotes van de familie Schilder werden opgetrommeld om de boel eens lekker te poetsen. Maar was doet mevrouw Schilder hier?

Bonje met de buren

Op SBS 6 was Bonje met de buren terug. Patty Brard en Jochem van Gelder moesten een flinke ruzie sussen tussen De excentrieke Greta en haar zoon Kees die weigerden hun boom te snoeien, ondanks dat buren Hennie en Willem nauwelijks meer zon in hun tuin hebben. De boel liep flink uit de hand toen Hennie en Willem opperden dat Kees met een 'bladblazerding' aan de slag moest om de afgevallen blaadjes op te ruimen.

 

Reageren