Derksen-fans lanceren Johan: the game

4 oktober 2011 00:12 | televizier-ring | Door Televizier

Zelf stond Johan Derksen niet bepaald te springen om zijn nominaties voor een Gouden Televizier-Ring en een Zilveren Ster. Maar vanaf nu lopen zijn fans met hem weg. Letterlijk.

Om de kansen van Johan en Voetbal international tijdens het Televizier-Ring gala te vergroten, heeft een groep technisch onderlegde fans Johan: The Game in het leven geroepen.

In de huid van Johan
In dit online videospelletje is het de bedoeling Johan Derksen zelf  door gevaarlijke levels met diepe afgronden te leiden, op weg naar de studio van Voetbal international.

Snoep verstandig
Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want die weg ligt bezaaid met vette snacks en sigaren. Als Johan teveel hamburgers en snoep eet, wordt hij zichtbaar te dik en verlies je het spel.

Eten ontwijken is ook niet de oplossing, Johan moet tijdens het rennen en springen door de levels goed gevoed worden. Al helemaal omdat hij onderweg op zijn VI-collega's Hans Kraaij jr, René van der Gijp en Wilfred Genee moet springen.

Reactie
In de Voetbal international aflevering van maandag kwam het spel ter sprake en waagde Wilfred Genee zich aan een potje. Hij moest hartelijk lachen terwijl hij de mini-Derksen per ongeluk verhongerde en het ravijn in liet springen. Derksen zelf reageerde zowaar geamuseerd.

Johan: the game is HIER te spelen.

Meer over