Stemmen

Morgen barst de kwalificatiestrijd los voor de Gouden Televizier-Ring 2019

11 februari 2019 14:30 | televizier-ring | Door Televizier

© William Rutten
Morgen is het zover. Dan mag je stemmen op je favoriete programma van het afgelopen kwartaal. Want jij bepaalt wie kans maakt op de Gouden Televizier-Ring 2019.

Vorig jaar schoof Beau van Erven Dorens de Gouden Televizier-Ring om zijn vinger dankzij zijn programma Beau five days insideHet jaar daarvoor werd Zondag met Lubach bekroond. En titels als Wie is de Mol?, Floortje naar het einde van de wereld, De wereld draait door en Flikken Maastricht zijn slechts een paar voorbeelden van alle mooie televisieprogramma's die de prestigieuze televisieprijs hebben gewonnen. Welke titel mogen we dit jaar aan het rijtje toevoegen? Jij beslist.

Tweede kwalificatieronde

De grote onthulling volgt op het Gouden Televizier-Ring Gala van 2019, maar we bepalen nu welke programma's die avond tegen elkaar gaan strijden. Alleen in de tweede kwalificatieronde kunnen de programma's van afgelopen kwartaal (1 november 2018 - 31 januari 2019) tot kanshebber verkozen worden. En alleen de vijf programma's met de meeste stemmen gaan door. 

Stemmen

Je begrijpt: er hangt nogal wat vanaf. Dus wil jij ervoor zorgen dat jouw favoriet kans maakt op die felbegeerde ring? Dan ga je stemmen! Op dinsdag 12 februari om 10.00 uur gaan we van start. Nog een nachtje slapen... Houd onze site in de gaten!

Meer over