Dit was de Ziggo Dome-stunt van Arjen Lubach

13 oktober 2017 13:17 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© ANP

Arjen Lubach haalde donderdagavond een grote stunt uit door de Ziggo Dome te voorzien van enorme reclame voor zijn programma Zondag met Lubach.

In de 'commercial' werd opgeroepen te stemmen voor het programma. Een filmpje van de gevelreclame ging uiteraard viral, waarna er aardig wat kritiek kwam op sociale media. "Op Twitter was er meteen een rel dat we dat van belastinggeld hadden gedaan, maar wij kenden mensen die dit konden regelen", zo vertelde Arjen in Pauw

Jan Smit geeft stemadvies

Uiteraard was de reclamestunt voorzien van de nodige humor. Jan Smit speelde daar een belangrijke rol in. "Het was wel grappig, want ik vertelde aan Jan Smit dat hij met zijn hoofd op de Ziggo Dome stond. Toen keek hij al blij, maar ik zei: ‘Daar zeg je op dat je op mij gaat stemmen.’ Toen keek hij iets minder blij, dus het was een goede stunt." Bekijk hem hieronder:

Enkel

Het programma Zondag met Lubach won overigens de Gouden Televizier-Ring, dus wellicht heeft de extra reclame zijn vruchten afgeworpen. Er was ook nog een tegenvaller te incasseren na het winnen van de ring. De vriendin van Arjen, redacteur bij het programma, brak na afloop haar enkel.

Meer over