Hier hebben jullie op gestemd

Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2018

27 september 2018 13:36 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© Televizier
Het is een van die belangrijke levensvragen: welke prachtprogramma’s zijn dit jaar genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring? Wees gerust, het antwoord is eindelijk gearriveerd.

De stemperiode was zo spannend dat zelfs de notaris op het puntje van haar stoel zat. Maar nu is de definitieve uitslag bekend.

Tromgeroffel…

De drie programma’s die nog kans maken op een Gouden Televizier-Ring zijn, op alfabetische volgorde:

• Beau five days inside (RTL 4)
• De luizenmoeder (Avrotros)
• Expeditie Robinson (RTL 5)

Five days inside

Beau kende wat flops in zijn carrière, maar Five days inside was een door en door succesnummer. In het programma logeerde de presentator o.a. in een hospice en een TBS-kliniek. Daar heb je lef en inlevingsvermogen voor nodig en Beau liet zien dat hij dat als geen ander heeft. Bekijk hier hoe hij verrast wordt.

De luizenmoeder

De grote verrassing van dit tv-seizoen: De luizenmoeder. Eindelijk een grappige Nederlandse comedyserie die niet bang was om tegen wat politiek correcte schenen aan te schoppen. De kijkcijfers waren week na week niet aan te slepen. Bekijk hier hoe de cast verrast wordt.

Expeditie Robinson

Het is de vierde nominatie voor Expeditie Robinson, een programma dat nooit haar charme verliest. De honger, complotten, en proeven in Robinson zijn onovertroffen. Wordt dit eindelijk het jaar van Nicolette Kluijver en Dennis Weening? Bekijk hier hoe ze verrast worden.

Meer over