Gouden Televizier-Ring

Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2020

24 september 2020 19:03 | televizier-ring | Door Jorien Slager

Eindelijk zijn ze bekend! De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring van 2020. RTL Boulevard verraste de gelukkigen. Gefeliciteerd Beste zangers, Nick, Simon & Kees: Homeward Bound en Over mijn lijk!

Beste zangers

Samantha Steenwijk verrast Beste zangers-presentator Jan Smit met een nominatie. Samantha begint nog over kinderpostzegels, maar Jan gelooft er niks van en ontvangt veel liever een gouden envelop voor Beste zangers. “Ik ben ontzettend blij en trots dat we voor de derde keer genomineerd zijn! Dat blijft bijzonder. Ik hoop dat drie keer scheepsrecht is.” 

 

Nick, Simon & Kees: Homeward Bound

RTL Boulevard-verslaggever Jamie Trenité bezoekt Kees Tol die het uitgilt. “Neeeee, ik weet al genoeg. Echt? Aaaaaah”, roept een extreem blije kees. “Hou op met me! Dank jullie wel voor het stemmen! We hebben zelfs een app-groep voor de Televizier-campagne, maar daar is Simon al uitgestapt, omdat hij er niet meer in geloofde…” Daarna zijn Nick en Simon aan de beurt. “Dat meen je! Wauw!” Ook Nick en Simon bedanken de stemmers. 

 

Over mijn lijk

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade zoekt Tim Hofman op, die deze week al eerder nominaties ontving. Tim is geëmotioneerd. “Ik heb gewoon aan die families beloofd dat we ‘m zouden winnen voor ze. Die andere nominaties zijn fantastisch, maar deze prijs is ook een eerbetoon aan anderen.” 

 

Op 8 oktober zien we tijdens de live-uitreiking wie er vandoor gaat met de Gouden Televizier-Ring!

Meer over