Dé televisieprijs

Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2022

16 september 2022 19:00 | televizier-ring | Door Redactie Televizier

© Televizier

Inmiddels weten we wie de genomineerden zijn voor de Televizier-Sterren, maar wie o wie maken er toch kans op die felbegeerde Gouden Televizier-Ring?

Slechts drie programma’s maken kans op de belangrijkste televisieprijs van het jaar. Een prijs die helemaal door het publiek wordt bepaald. Ga maar klaar zitten, want dit zijn de programma’s die kans maken op de Gouden Televizier-Ring 2022.

Op alfabetische volgorde zijn dat:

De Bevers (RTL 5)

De Bevers hebben het eerste seizoen van hun realityserie er nog maar net op zitten en ze zijn nu al in de running voor die felbegeerde Ring. En met een tweede seizoen in aantocht hebben volkszanger John de Bever en zijn partner Kees Stevens de harten van veel kijkers al veroverd. Het stel haalde de afgelopen weken dan ook alles uit de kast om bij die laatste drie genomineerden te komen door groots campagne te voeren.  Met succes!

Even Tot Hier (BNNVARA)

Misschien was het afgelopen seizoen van Even Tot Hier wel een van de beste en succesvolste van allemaal. Kijkers werden door Jeroen Woe en Niels van der Laan weer getrakteerd op vlijmscherpe en verhelderende analyses. Daarnaast wist het duo met hun ludieke nummers over onder andere Sywert van Lienden, Mark Rutte en Schiphol elke week weer een miljoenenpubliek voor zich te winnen. Dat succes wordt nu beloond door de kijkers met een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring.

Het Jachtseizoen (SBS6)

De mannen van Het Jachtseizoen gingen vanavond door het dak in RTL Boulevard, nadat ze te horen kregen dat ze genomineerd zijn voor de Gouden Televizier-Ring. Ze hadden al een nominatie voor de Televizier-Ster Talent en Online-videoserie in the pocket, maar deze maakt het plaatje compleet. De afgelopen jaren was Het Jachtseizoen al een groot succes op YouTube met miljoenen kijkers en afgelopen jaar maakten Giel de Winter, Thomas van der Vlught en Stefan Jurriens de stap naar televisie, waar het net zo’n succes werd.

Uitreiking

De Gouden Televizier-Ring en de Televizier-Sterren worden op 6 oktober uitgereikt op het Gouden Televizier-Ring Gala. De uitzending is live te volgen op NPO 1.

Logo NLZIET
Logo NLZIET

NLZIET is sponsor van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing

Meer over