Dit zijn ze!

Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2023

21 september 2023 19:21 | televizier-ring | Door Redactie TVgids.nl

© RTL / William Rutten / Mark de Blok

De afgelopen dagen werden alle genomineerden in de verschillende categorieën al bekendgemaakt, maar de drie genomineerden voor de belangrijkste televisieprijs van Nederland ontbraken echter nog.

Tromgeroffel alstublieft! Dit zijn de drie programma’s (op alfabetische volgorde) die kans maken op de Gouden Televizier-Ring 2023:

  • B&B Vol Liefde (RTL)
  • De Oranjezomer (SBS)
  • Oogappels (BNNVARA)

B&B Vol Liefde

Als er één programma een groot succes is geweest afgelopen jaar dan is het wel B&B Vol Liefde. Half Nederland zat deze zomer avond na avond voor de tv te genieten van de liefdesperikelen van verschillende B&B eigenaren. Het leverde mooie (en grappige) beelden op met een eerste nominatie op zak voor de Gouden Televizier-Ring als gevolg.

De Oranjezomer

Hélène Hendriks was de talkshowkoningin deze zomer. Met De Oranjezomer wist ze vele kijkers aan de buis gekluisterd te houden die niet alleen genoten van de sprankelende presentatrice, maar ook van de gezellige gasten die aanschoven. Dubbel feest voor Hélène, want de presentatrice heeft al een nominatie voor de Televizier-Ring Presentator op zak en maakt nu dus ook kans op de felbegeerde Ring.

Oogappels

Misschien wel de populairste serie van Nederlandse bodem op dit moment: Oogappels. Wekelijks weet de serie een miljoenenpubliek te trekken dat graag kijkt naar de vier gezinnen die struggelen met de opvoeding van hun puberkinderen. Kijkers vinden het heerlijk om herkenbare situaties voorbij te zien komen en gelukkig is er al een zesde seizoen aangekondigd.

Gouden Televizier-Ring Gala

Wie van de drie programma’s er met de winst vandoor gaat zien we op 12 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala dat vanaf 21:00 uur live wordt uitgezonden bij AVROTROS op NPO 1.

Lees ook:

Meer over