Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2023

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ring Online-videoserie 2023

19 september 2023 19:20 | televizier-ring | Door Redactie TVgids.nl

© YouTube / KRO-NCRV / YouTube
Ieder jaar komen er weer heel veel fijne online-videoseries bij in Nederland, maar welke zijn eigenlijk favoriet bij de kijkers? Dit zijn de drie genomineerden voor de Televizier-Ring Online-videoserie!

Tromgeroffel...

De genomineerden

Op alfabetische volgorde zijn dit de drie genomineerden:

  • Monica Geuze – Vlog
  • NPO 3 – FOMO Show
  • Politie – Politie 24/7

Monica Geuze – Vlog

In haar openhartige vlogs neemt Monica Geuze de kijkers mee in haar persoonlijke, maar ook zakelijke leven. We zien hierin zowel de succesvolle als kwetsbare kant van de bekende influencer.

Afgelopen jaar maakte Monica bekend te stoppen met haar vlogs. Deze nominatie is daarom voor haar de kers op de YouTube-taart. “Wat leuk! Dit had ik echt niet verwacht.”

NPO 3 – FOMO Show (KRO-NCRV)

In deze serie van KRO-NCRV gaan Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman met een goede dosis zelfspot en humor op pad om te kijken welke activiteiten je echt niet mag missen en welke je beter kunt overslaan.

De drie vrienden wisten het nog niet eerder tot een nominatie te schoppen in deze categorie en zijn dan ook door het dolle heen. “Woehoe!”

Politie – Politie 24/7

Het reilen en zeilen van de politie blijkt populair te zijn bij het online publiek. Waar Politievlogger Jan-Willem het twee keer eerder tot een nominatie schopte hebben dit jaar zijn collega’s het voor elkaar gekregen met hun eigen serie.

De politie vindt het dan ook enorm leuk dat ze tussen de genomineerden staan. “Yes!”, klonk het onder luid applaus toen ze het nieuws hoorden.

Gouden Televizier-Ring Gala 2023

Welke van deze drie genomineerden uiteindelijk de Televizier-Ring Online-videoserie wint is te zien op donderdag 12 oktober 2023 tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op NPO 1.

Andere genomineerden

Ben je benieuwd naar de genomineerden van de andere categorieën? Die vind je op deze pagina!

Meer over