Gouden Televizier-Ring

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ster Acteur/Actrice 2020

23 september 2020 19:32 | televizier-ring | Door Jorien Slager

De genomineerden voor de Televizier-Ster Acteur/Actrice zijn bekend en hier lees je wie het zijn. RTL Boulevard verraste een nietsvermoedende André van Duin, Angela Schijf en Elise Schaap!

André van Duin

RTL Boulevard-verslaggever Lex Uiting bezocht André gisteren al voor de nominatie voor Televizier-Ster Presentator. Maar hij krijgt nog een gouden envelop! "Nu heb ik er twee", roept een blije André. "Dan moet ik toch iets winnen. Maar ik vind het al geweldig dat ik genoemd wordt. Ik ben er heel erg blij mee."

Angela Schijf

Jamie Trenité bezoekt Angela Schijf op de set van Flikken Maastricht. "Wat leuk! Dat had ik echt niet verwacht" Flikken-collega Victor Reinier is ook blij voor haar, zien we aan zijn felicitatie. Angela: "Bedankt lieve stemmers. Hier ben ik echt heel blij mee. Ik sta echt te trillen. Ik vind het zo'n eer."

Elise Schaap

Nikkie Plessen verrast heel toepasselijk Elise Schaap, die haar al regelmatig perfect nadeed in De TV-kantine. "Oh mijn god. wat gaaf. Wat geweldig. Dit is echt heel cool." Elise doet Nikkie nog een keer na en laat zien waarom ze haar nominatie waard is. Maar daarna heeft ze andere dingen te doen. "Ik moet m'n moeder bellen!"

Kijk hier onder terug hoe RTL Boulevard de genomineerden verraste!

Op 8 oktober zien we tijdens de live-uitreiking van de Gouden Televizier-Ring wie er vandoor gaat met de Televizier-Ster Acteur/Actrice.

Meer over