Gouden Televizier-Ring

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ster Acteur/Actrice 2021

20 september 2021 19:06 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© ANP

De stemmers op de Gouden Televizier-Ring Verkiezing hebben een uitmuntende smaak en dat zien we terug in de drie genomineerden voor de beste acteur van 2021.

Dit zijn de genomineerden in alfabetische volgorde:

  • Angela Schijf
  • Elise Schaap
  • Frank Lammers

Angela

Er gaat zelden een jaar voorbij waarin Angela Schijf niet is genomineerd voor een Televizier-Ster. De actrice blijft mateloos populair dankzij haar rol in Flikken Maastricht. Daarnaast speelde ze ook de sterren van de hemel in Meisje van Plezier.

Elise

De winnares van vorig jaar en het jaar daarvoor bewees ook dit jaar nog maar weer eens dat ze een van de grootste acteertalenten van Nederland is. Ze is een fenomenale Danielle Bouman in de serie Undercover en in de film Ferry maar ook bijzonder grappig in de TV Kantine en Nieuw Zeer.

Frank

Je kon dit jaar niet om Frank Albertus Gerardus Petrus Maria Lammers heen, maar dat wilde ook helemaal niemand. We wilden juist meer Ferry Bouman. Daarnaast was Frank Lammers ook te zien in de film Herrie in Huize Gerri. Extra leuk: het is zijn eerste nominatie.

Gouden Televizier-Ring Gala

De Televizier-Ster Acteur/Actrice 2021 wordt op 14 oktober uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Je kunt het allemaal live bekijken op NPO 1.

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier)

Meer over