Gouden Televizier-Ring

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ster Presentator

24 september 2019 18:45 | televizier-ring | Door Televizier

© Roland J. Reinders/David Cenzer/William Rutten
Twee oud-winnaars en een oude rot in het vak maken dit jaar kans op de Televizier-Ster Presentator. Drie mannen die allen op geheel eigen wijze hun vak uitoefenen.

In alfabetische volgorde kregen André van Duin, Arjen Lubach en Beau van Erven Dorens kregen dit jaar de meeste stemmen in de categorie Televizier-Ster Presentator. 

André van Duin

De loopbaan van André van Duin kent een heel bijzondere wending. De 70-jarige presentator was al op tv toen de andere genomineerden nog geboren moesten worden! In 1975 won hij zelfs de Televizier-Ring voor Dag, dag heerlijke lach. Sinds hij in 2016 de presentatie van Heel Holland Bakt op zich nam, is zijn ster opnieuw tot ongekende hoogte gestegen. 

Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens kon zijn geluk niet op toen hij vorig jaar zowel de Gouden Televizier-Ring als de Zilveren Televizier-Ster Presentator meer naar huis mocht nemen. Dit jaar kan hij dat nog eens dunnetjes overdoen want de RTL-presentator van onder meer talkshow Beau en het mooie The Rotterdam Project dit jaar in die laatste categorie opnieuw genomineerd. 

Arjen Lubach

In 2017 was Arjen Lubach al de gelukkige winnaar van de Gouden Televizier-Ring voor zijn programma Zondag met Lubach. De VPRO-presentator was dat jaar ook genomineerd voor de Televizier-Ster Presentator, maar moest in Wilfred Genee zijn meerdere erkennen. Wint hij hem dit jaar wel?

Wie van hen de meeste stemmen kreeg, wordt op 9 oktober duidelijk tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

De andere genomineerden vind je hier:

Televizier-Ster Jeugd

Televizier-Ster Presentatrice

 
 
 

 

 

Meer over