Gouden Televizier-Ring

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ster Presentator 2020

22 september 2020 19:36 | televizier-ring | Door Jorien Slager

De genomineerden voor de Televizier-Ster Presentator zijn bekend. RTL Boulevard verraste de drie blije mannen. Gefeliciteerd André van Duin, Beau van Erven Dorens en Tim Hofman!

André van Duin

André is thuis en laat Lex Uiting verbaasd binnen. De komiek des vaderlands krijgt een gouden envelop. “Wat een verrassing. Ik presenteer inderdaad tegenwoordig. Dat dit zo erg gewaardeerd wordt dat ik zelfs genomineerd wordt!” Lex durft de confetti niet af te schieten, dus doet André het zelf. 

Beau van Erven Dorens

Beau is hard aan het werk, maar voor Jamie Trenité heeft hij wel even tijd. “Wat schitterend en wat een verrassing, ik dacht dat ik er dit jaar wel naast zou grijpen. Ik vind het eervol dat ik erbij zit, maar ik gun het iemand anders ook.” Beau zet door Jamie meegenomen champagne aan zijn mond. “Helaas, corona. Dus ik kan ‘m niet met jullie delen.”

Tim Hofman

Aran Bade zoekt Tim op. Hij zou met een vriendin afspreken, maar in plaats daarvan verschijnt Aran. Tim vermoedt nog niks. “Oh shit! ‘Gefeliciteerd, je bent genomineerd voor een Televizier-Ster in de categorie Presentator!’ De laatste drie is al een hele mooie eer. Ik noem mezelf nooit presentator”, roept een verbaasde Tim.

Kijk hier onder terug hoe RTL Boulevard de drie talenten verraste!

 Op 8 oktober zien we tijdens de live-uitreiking van de Gouden Televizier-Ring wie er vandoor gaat met de Televizier-Ster Presentator.

Meer over